Startskuddet lyder om

Rytterprofiler

Hugo Agger

Hugo Agger

Kok på restaurant Oksen.

  • Alder24
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage?
Jeg har valgt at deltage, efter anbefaling fra min chef, da han vidste at jeg har haft problemer, med mit mentale helbred. Denne udfordring virker, for mig, som en god måde at forbedre både mit mentale og fysiske helbred, og som en god måde at få et bredere netværk. Hele ideen om en stor succesoplevelse, virkede som en rigtig positiv ting, så det var noget jeg meget gerne ville deltage i.

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Når det kommer til udfordringer, tænker jeg ikke at den fysiske del af træningen kommer til at skabe problemer, da jeg ingen skader har og er i en udemærket fysisk form. Et punkt der godt kunne forbedres fysisk, er udholdenheden, til at være fysisk aktiv i lange perioder af gangen. Men dette tænker jeg nok skal kunne opnås, igennem træningen. Men når det kommer til mål har jeg mange tanker. Mine største mål er at forbedre mit fysiske og psykiske helbred, og at opnå et sammenhold med de andre ryttere.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
Jeg ser frem tid flere ting, i forløbet. Det at få fysisk træning 2 gange om ugen er en meget positiv ting for mig, sidden jeg har kæmpet med at finde motivationen til at rene selv. Jeg ser også frem til at lære de andre ryttere at kende og finde det fællesskab, som vi nok alle forventer at finde igennem træningen. Og succesoplevelsen, ved turen er selvfølgelig også en ting jeg ser virkelig meget frem til.

Motto for turen
Gør dit bedste, og husk vi alle skal samme vej!

Giv rytteren en pep-talk

bubble