Startskuddet lyder om

Rytterprofiler

Simon Serup-Kinnari

Simon Serup-Kinnari

Pindehandler aka sælger hos XL-BYG Brejnholt Horsens

  • Alder34
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage?
Efter at have sendt Brian Hansen (kollega) afsted i år, tog Jan Larsen og jeg på værtshus. Under parasollen med en kølig i hånden, kom jeg på en fremragende idé! Vi skulle lave lidt sjov på vores Facebookside. Så på et billede af Brian og Jan med en cykel skrev jeg: Får dette opslag 1500 likes, så cykel vi med til Paris næste år. 1500 likes er lysår fra hvad vi normalt får 🤣. Vi fik over 3000 😳, så nu mener flere at Jan og jeg skal cykle hjem også. Vi holder vores ord, så Paris: Here We Come!!

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Med fare for at lyde alt for kliché agtig. Så er mit mål med denne oplevelse at komme i bedre form og blive sundere, så jeg får mere overskud til mine børn og min kære hustru i hverdagen. Ellers bliver en udfordring at jeg nu skal vende mig til, at jeg bliver en af de ellers så irriterende cyklister der fylder hele vejen.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
Jeg ser først og fremmest frem til at finde min kondi igen. Den har været væk i en del år nu. Denne oplevelse er en rigtig god "undskyldning" for at komme igang med et sundere liv med mere motion. Der næste ser jeg frem til al det sociale der også følger med. Jeg har hørt fra mange, at træningen og turen er noget af det sjoveste og fedeste de har været med til. Det bliver spændende at opleve på egen krop.

Motto for turen
Smerte er svaghed der forlader kroppen

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble