Startskuddet lyder om

Rytterprofiler

Dorthe Bruun Sørensen

Dorthe Bruun Sørensen

Pædagog og lærer

  • Alder51
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage?
Jeg har valgt at deltage i turen for at stille mig selv en sund udfordring, som ligger et godt stykke fra min komfortzone. Derudover beskæftiger jeg mig dagligt med børn/unge og særlige udfordringer, hvilket medfører, at det giver stor værdi og god mening at støtte og bidrage til formål, som kommer denne målgruppe til gode. Jeg har absolut ingen cykelerfaring, men har lysten, viljen og motivationen til at lære nyt og til at tage udfordringen op.

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Èn af mine udfordringer er, at jeg har høje forventninger til mig selv, hvilket både kan være positivt og negativt. Jeg har ofte en tendens til at tro, at jeg kan klare alt selv og beder derfor sjældent om hjælp. Derudover handler det om, at finde balancen i træningsmængden/form grundet tidligere dårlige erfaringer/skader. Målet er, at turen til Paris bliver en oplevelse og rejse, som jeg vil huske for en masse positive og fantastiske ting, og som har udviklet mig personligt og som menneske.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
Jeg ser frem til at lære mig selv og egne ressourcer/begrænsninger bedre at kende under pressede forhold. Jeg ser frem til hele træningsprocessen og til at mærke fremgang og udvikling. Til at arbejde med både den fysiske og den vigtige mentale del. Derudover glæder jeg mig til, at møde en masse nye spændende mennesker og at dele dette forløb med dem - på godt og ondt. At mærke, bidrage og være en del af sammenholdet og fællesskabet og komme i gennem sammen, også på de mindre gode dage:).

Motto for turen
VILJE SLÅR TALENT!

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble