Startskuddet lyder om
Middelfart Sparekasse

Rytterprofiler

Jan Dalhoff Laursen

Jan Dalhoff Laursen

Byggerådgiver

  • Alder37 år
  • Vægt92 kg. Dagens kampvægt.
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage?
Jeg har altid haft en stor passion for cykling, og hvis jeg skulle udfordre mig selv i en sportsgren, så ville det være den eneste rigtige. Det startede over middagsbordet i sommerhuset med en sjov udfordring til min mor Jytte Dalhoff Laursen, og inden vi fik set os om, var vi tilmeldt og i gang med træningen. Personligt vil jeg gerne i form igen efter en årrække uden motion. Jeg oplevede ikke tidligere, at motionen manglede; men da vi startede med træning, var virkeligheden en anden :) Derudover kender jeg flere, som tidligere har prøvet kræfter med turen. Den oplevelse ville jeg gerne have sammen med min mor. Vi har selv oplevet at have sygdom tæt inde på kroppen. At være i berøring med børneafdelingen på Skejby Sygehus har været en på mange måder fantastisk oplevelse, på trods af en svær tid. At kunne være med til at støtte op om og bevare de mange muligheder, der er for børn på børneafdelingerne i Skejby, giver god mening og stor værdi for mig som person.

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Det er med stor glæde og endnu større ængstelighed og sommerfugle i maven, at jeg hopper på cyklen til sommer; men jeg tror på, at min fighterånd vil bringe mig hele vejen. Mit største mål er at køre i mål sammen med min mor. Den oplevelse er helt unik, og jeg er stolt over at skulle gennemføre sammen med hende.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
At starte turen i Horsens til de mange oplevelser undervejs. Til gode grin og tunge ben, smerter og fælleskab med de andre ryttere. Mest af alt glæder jeg mig til at trille gennem Paris og lige et øjeblik føle, jeg har "vundet tour de France".

Motto for turen
"You never know how strong you are… Until being strong is the ONLY choice you have".

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble