Startskuddet lyder om
Middelfart Sparekasse

Rytterprofiler

Ronni Jakobsen

Ronni Jakobsen

Konstruktør / Projektleder

  • Alder34
  • Vægt97
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage i Horsens-Paris 2017?

Jeg har igennem det forgangne års tid været igennem en markant livsstilsændring og personlig udvikling, hvor jeg har flyttet mig på mange punkter. Med et ønske om en stor personlig udfordring var denne mulighed, der pludselig opstod, en appelsin i turbanen. Udover den store oplevelse der er i vente også at støtte det gode formål til fordel for familier med syge børn.

Hvad er dit største mål i projektet?

Komme i rigtig god fysisk form og med gode værktøjer til at kunne holde det samt undgå skader, være i stand til at køre hele træningsforløbet og selve turen så problemfrit som muligt. Ankomme til Paris og fuldføre og samtidig få afsluttet et kapitel i min seneste udvikling og blive motiveret og klar til en ny udfordring.

Hvad bliver din største udfordring i projektet?

Jeg har absolut ingen cykelerfaring, tror nærmest ikke, jeg har ejet en cykel i det ny årtusinde. Så selve det cykeltekniske og hvordan man gebærder sig i et cykelfelt.

Hvad glæder du dig allermest til i forbindelse med Horsens-Paris 2017?

Jeg glæder mig til hele fællesskabsoplevelsen både i forbindelse med selve turen, men i særdeleshed også til alle træningsturene, arrangementer og sociale sammenkomster. På den måde få at udvidet sit netværk og komme til at kende en masse herlige personligheder.

Motto for turen:

 ”Viljestyrke kan føre dig langt, det samme kan godt humør".

               ”Pis aldrig mod vinden”.

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble