Startskuddet lyder om
Middelfart Sparekasse

Rytterprofiler

Lone Andersen

Lone Andersen

Pædagog i børnehaven Pyramiden

  • Alder53 år
  • Vægt 68-70 kg
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage?
Jeg har fulgt "projektet cykeltur til Paris", siden det startede og har hørt fra flere tidligere deltagere, at det har været en fed oplevelse. Jeg tog derfor til informationsaftenen for at høre om projektet og blev "fanget" dels af projektet og dels af, at man/jeg allerede samme aften skulle tage stilling til, om jeg havde lyst til at deltage.... og jeg, som aldrig har kørt på racercykel og aldrig har været til en spinningtime!!!! Jeg turde ikke andet end at melde mig til... og kom så på holdet. Jeg glæder mig helt vildt til turen og ikke mindst til de udfordringer, som jeg allerede har mødt under vores træning! Jeg har været ude at køre nogle dejlige ture på min indkøbte racer og nyder at køre ude på landevejene. Jeg har lige købt en ny mountainbike, så jeg kan komme noget mere ud at træne.

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Jeg "frygter" at skulle køre med klikpedaler!!! Udfordringen bliver selvfølgelig de mange timer/kilometer på cyklen på turen til Paris; men samtidig er det også det, jeg glæder mig rigtig meget til, det at opleve naturen i de lande, vi skal køre igennem :) Jeg glæder mig til hele oplevelsen og oplevelsen, når vi ankommer til Paris.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
Allerede nu tegner det hele til at blive rigtig godt, mødet med mange nye skønne mennesker, vores fælles mål og fælles udfordringer og oplevelser, og det at kunne være med til at samle penge ind til et godt projekt.

Motto for turen
"Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert" (Pippi).

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble