Startskuddet lyder om
Middelfart Sparekasse

Rytterprofiler

Line Laursen

Line Laursen

Lærer

  • Alder35
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage i Horsens-Paris 2017?

For mig handler det især om to ting. Jeg har i lang tid savnet at være en del af et hold og et fællesskab. Jeg har savnet stemningen og jargonen i et omklædningsrum og det at være fælles om et mål. Jeg har tidligere spillet en masse fodbold og andre holdsport; men de senere år har der ikke været meget tid til dette, og motionen har fundet sted i et fitnesscenter. 
Derfor var det meget tiltalende at kunne blive en del af et hold med et stort mål og med et fantastisk formål. Et mål som samtidig også er en stor personlig
 udfordring, hvor det skal krydses nogle grænser, og kroppen blive presset. De sidste par år er al min tid blevet brugt på familien og vores 2 banditter, der kun er 12½ mdr. imellem. Derfor bliver det nu fedt at gøre noget kun for mig.

Derudover synes jeg, det er en ære at få lov til at være en del af noget større. En del af et hold der giver noget igen og endda til dem, der har mest brug for det. Nemlig familier med syge børn. Når man selv har børn, ved man, at det, at ens børn er syge, er det absolut værste, der kan ske. Her var der en mulighed for at hjælpe nogle, der virkelig har behov, og som måske ikke har flere ressourcer eller overskud.
Det kan jeg takke mine fantastiske sponsorer for, det er nemlig dem, der gør det muligt!

Hvad er dit største mål i projektet?

Mit største mål med turen er at komme til Paris i god stil og med højt humør. Gerne med lidt overskud på kontoen undervejs.

Hvad bliver din største udfordring i projektet?

Hånden på hjertet så bliver den største udfordring nok at undvære ungerne; men jeg ved, at det er oplevelsen og præstationen værd. 

Hvad glæder du dig allermest til i forbindelse med Horsens–Paris 2017?

Jeg glæder mig mest til at se naturen og byerne gennem Europa på en hel anden måde, opleve det på nærmeste hold. At være sammen med alle de skønne mennesker jeg har lært at kende på holdet med samme mål som jeg. 
Men mest af alt stå der i Paris som et hold!

Motto for turen

Life is all about finding people who are your kind of crazy!

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble