Startskuddet lyder om
Middelfart Sparekasse

Rytterprofiler

Kurt Bjørn Due

Kurt Bjørn Due

Pædagog

  • Alder44 år
  • Vægt99 kg
  • ByHorsens

Hvorfor har du valgt at deltage?
Først og fremmest bryder jeg mig rigtig godt om, at jeg er med til at støtte et godt formål. Jeg har selv en søn med diabetes. Under min opvækst gik jeg selv ind under kategorien udsatte børn. Jeg har arbejdet med udsatte børn igennem mange år og ved, hvad det betyder, når man kan give lidt ekstra. Jeg blev inspireret af min kone, som kørte turen sidste år, og i et anfald af kådhed sagde jeg vist, at jeg kunne cykle til Paris på viljen. (Udtalelse siden fortrudt). Jeg kan godt lide udfordringer, så projektet falder godt i min smag.

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Mit største mål er at udfordre mig selv fysisk og psykisk. Samtidigt er mit mål at tabe mange kilo under træningen og på selve turen. En af mine største udfordringer bliver nok ikke at føle dårlig samvittighed, når jeg skal bruge mange timer på træning og på selve turen.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
Jeg glæder mig til at dele oplevelsen med en masse dejlige mennesker. Stifte nye venskaber og have nogle hyggelige timer. Jeg glæder mig vildt til at køre ind i Paris og blive modtaget af min skønne familie.

Motto for turen
Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert sagtens.

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble