Startskuddet lyder om
Middelfart Sparekasse

Rytterprofiler

Jane Thomhav

Jane Thomhav

Familiestøtte hos Børne og Familie centret Vejle kommune

  • Alder36
  • Vægt for meget
  • ByHorsens

Hvorfor har jeg valgt at deltage i Horsens-Paris 2017:

Jeg har valgt at deltage, da jeg godt kan lide at udfordre og presse mig selv. Samtidig har jeg hørt fra tidligere deltagere, at det er en oplevelse for livet, så den oplevelse ville jeg da bestemt ikke gå glip af.
 
En vigtig faktor er selvfølgelig også, at projektet samler penge ind til et godt formål, og at jeg ved at deltage kan være med til at gøre en forskel. 
 

Mit største mål i projektet:

Ja først og fremmest er det jo at komme i god form, så jeg kan nå hele vejen til Paris. Men jeg tænker jo, at der er mange mål med projektet, såsom at skabe nye venskaber, få en oplevelse for livet og ikke mindst samle penge ind, så vi kan gøre en forskel for familier med syge børn.
 

Min største udfordring i projektet:

Kan med sikkerhed sige, at det bliver den ømme bagdel, jeg HELT SIKKERT får af at cykle så langt.  
 

Hvad glæder jeg mig allermest til:

Hmm ja, jeg kunne jo godt fristes til at skrive, at jeg glæder mig mest til, vi cykler ind i Paris, hvilket jeg bestemt også gør.. men glæder mig også rigtig meget til hele forløbet, hvor holdet træner sammen til at blive klar til turen. 
Jeg tror, at den dag, hvor venner og familie sender os afsted på cyklen, bliver vildt fedt, og det glæder jeg mig sindssygt til :-)
 

Motto for turen:

VILJEN VINDER 

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble