Startskuddet lyder om

Rytterprofiler

Anne-Marie Bohsen Christensen

Anne-Marie Bohsen Christensen

Rusmiddelbehandler

  • Alder57
  • ByRårup

Hvorfor har du valgt at deltage?
Der er egentlig flere årsager til jeg valgte at melde mig til. Det er en gammel drøm som jeg gerne prøve at indfri. Jeg er blevet inspireret af min nabo Elisa som cyklede med i 2022. Jeg er selv glad for at cykle, dog cykler jeg bare på min 16 år gamle røde cykel. Så jeg tænkte at nu skulle det være min tur, og jeg var så heldig at få en plads på holdet. Konceptet med at overskuddet går til det formål, tiltaler mig meget. Jeg ved hvad det vil sige at være ung og og rammes af sorg hvor man har brug for lyspunkter i mørket.

Hvad er dit største mål/udfordring med projektet?
Jeg går gerne nye veje - dette er en ny vej og verden for mig med masser af nye oplevelser. Trods slidgigt i knæled og hænder, så skal det ikke forhindre mig i, at opleve den fantastiske cykeltur til Paris.

Hvad glæder du dig allermest til i forløbet?
Jeg er social og udadvendt som person, så jeg glæder mig meget til de nye bekendtskaber, venskaber og fælleskabet. Det handler om at stå sammen når det er rigtig sjovt, men også at gribe hinanden og være der når man rammer muren og det bliver hårdt. Jeg glæder mig til at se og opleve naturen på vej til Paris, og jeg er sikker på der venter os skønne oplevelser forude.

Motto for turen
'Der er en revne i alting, og det er sådan lyset kommer ind'

Giv rytteren en pep-talk

Sponsorer

bubble