Startskuddet lyder om

Nyheder

Verdens bedste træner- og serviceteam

D. 04/12/2013

Uden træning, mad og drikke - dur vores helte ikke. Derfor er vores træner- og serviceteam utrolig vigtige på turen.
De sørger for, at det sportslige fungerer og at der er god frokost hver dag under turen - samt lidt lækkert til eftermiddagspausen. Fremme ved hotellerne sørger de for indtjekning, samt god stemning når rytterne ruller i mål.

En helt uundværlig funktion for holdet er vores cykelmekaniker Hans Olesen. Hans har været med alle år, der er kørt Horsens - Paris. Han kører som sidste mand bagerst i feltet og klarer eventuelle punkteringer og deffekter lyn hurtigt, så ventetid næsten er et ukendt fænomen på holdet. Hans Olesen - Selandia Adventure

Da rytterne af åbenlyse årsager ikke kan have deres tasker med på ryggen under turen - er der en stor logistik del i at flytte bagage fra dag til dag mellem hotellerne. Ligesom vi har mad, massørbriks, køleskabe, vand til en uge og meget mere med. Derfor har vi en lastbil, der følger holdet på hele turen. Den kører typisk fra hotellet samme tid som rytterne og kører frem og hjælper pigerne med at anrette frokosten, derefter kører den til hotellet med bagagen, således rytterne kan komme hurtigt i bad og få rent tøj på. I servicebilen vil Michelle Broch-Lips, Anne Simmenæs og Gitte Bojsen sidde. Vores lastbil chauffør igen for 2. år i træk er Michael Freundt der sammen med sin co-driver vil bringe materiel, mad- og drikkevarer mm. sikkert til Paris.

Vi vil også gerne servicere alle de, der sidder hjemme i Danmark og følger holdet på turen ned gennem Europa. vi har derfor et presseteam bestående af Charlotte Schwartz Petersen og Jørn Simmenæs - der sørger for billeder og tekst på hjemmesiden.

Jens Peder Rasmussen er sammen med Kenn Lundum og Bekim Christensen ansvarlig for træningen - det er de tre der sammen lægger programmet og udfører træningen, der skal få vores ryttere gennem de 1208 km. til Paris.

Foran feltet hele vejen til Paris ligger GPS bilen med Jesper Greve og Henrik Karup Jensen ved rattet - der gives ikke kilometergaranti på 1208 km - men en garanti for, at vi holder en rute, så vi kommer i mål hver dag og ender i Paris på dag 7.

Præsentation og billeder af træner- og serviceteamet kommer snart.

Spred budskabet til dine venner

Verdens bedste træner- og serviceteam

Kommentarer

Tilbage til oversigt

bubble