Startskuddet lyder om
LB Entreprenør

Nyheder

Stor tak til sponsorerne - og alle

D. 05/08/2014
Kære sponsorer, ryttere, serviceteam, ledsagere og alle interesserede!

Horsens - Paris 2014 er skrevet i historiebøgerne. Team Best of Horsens har skrevet sin egen cykelhistorie, der placerer hol...det på lige fod med de andre superhold siden 2009. Det er 6. år i træk vi udfordrer de europæiske landeveje og vi nåede igen med stor succes til Paris. Alle gjorde det fantastisk på hele ruten, som er designet i 2009 af Inger og Erik Skelde. Nogle ryttere blev større mennesker ved at give en hjælpende hånd, de få gange det var nødvendigt. Som i 2013 var touren ekstrem varm. Høje temperaturer og vedvarende solskin blev vores største udfordring om eftermiddagen, efter 6-8 timer på landevejen. Vi klarede den, ikke mindst takket være en ukuelig optimisme, højt humør, hjælpsomhed og stor vilje til at ville lykkedes. Mere end 44 timer på landevejen over 7 dage med teamkørsel, når det er allerbedst, med kun et enkelt mindre styrt. Simpelthen fantastisk. Horsens - Paris lever i bedste velgående og allerede nu tænker vi frem mod 2015. Men inden da skal vi have overblik over tourens økonomi, så vi snarest kan melde overskuddet ud og snart afholde et stort arrangement med uddeling af overskuddet til børn og unge i Horsens med fokus på motion, sundhed og sociale aktiviteter.

Tænk tilbage på lørdag den 19. juli ved løbsstarten på Horsens Ny Teater. Politi eskorten ud af byen. På den kolde øl i Flensburg, de første flade etaper, det sociale samvær på cyklen og om aftenen, på de smukke landskaber - og bakker, på kongeetapen, på den hårde 104 km. etape fredag med 104 lyskryds, triumf-touren rundt om Triumfbuen og på Champs Elysees - og mest af alt gensynet med familien på Concorde Pladsen. Festen fredag aften i det indre Paris satte et stort punktum på 2014-udgaven, endnu en smuk udgave sammen med de skønneste mennesker. Vi har skabt Team Best of Horsens After Cycling, som gør det muligt fortsat at se hinanden.

Jeg vil gerne rette den største tak til sponsorerne, der gjorde dette muligt - og til alle implicerede i projektet, som i den grad har bidraget positivt til støtteprojektet fra Horsens til Paris.

Jeg er yderst taknemmelig for alt det, som projektet har givet og betydet for den enkelte rytter - og beriget os alle med oplevelser for livet og knyttet tætte bånd til mange mennesker. TAK!

Du kan læse mere om støtteprojektet og cykelholdet Team Best of Horsens på www.teambestofhorsens.dk og på den lokale søgeportal www.bestofhorsens.dk - som bringer det bedste at det bedste indenfor virksomheder, butikker, sport, kultur, nydelse og meget mere...

 

Spred budskabet til dine venner

Stor tak til sponsorerne - og alle

Kommentarer

Tilbage til oversigt

bubble