Startskuddet lyder om
LB Entreprenør

Nyheder

RYTTERNE TRÆNET I 6 MÅNEDER...

D. 24/05/2016

For de 55 ryttere på Team Best of Horsens har rejsen siden starten af december 2015 være fyldt med træning, arrangementer og sjove moments. Tiden nærmer sig med hastige skridt - og tiden siden spin-dagene i Fit&Sund er gået utrolig stærkt. Lørdag den 16. juli kl. 8 for sponsorer og ledsagere, kl. 9 for hele Horsens...da sker det! Hele teamet præsenteres og triller gennem Søndergade og ud på den 152 km. lange 1. etape til Hotel des Nordens i Flensburg. Derefter venter 6 dejlige dage, inden Paris indtages.

Væk fra landevejen har vi afholdt netværksmøderne V1 og V2, V3 afholdes den 15. juni. Vi har haft lær-hinanden-bedre-at kende aftener, sociale aftener med ledsagerne, cykleaften hos FRI Bike Shop og senest Team & Kunst på Søndergade. Næste event er en tur i Jailhouse Rockstudie for at indspille årets teamsang, som bliver titelmelodien til Rocky3 Eye of a Tiger med gruppen Survivor.

Husk at afsætte tid til løbsstarten den 16. juli fra morgenstunden, et meget stort øjeblik for rytterne på Team Best of Horsens.

Kunne du tænke dig at deltage i 2017, send mail til: info@upfront-co.dk

Spred budskabet til dine venner

RYTTERNE TRÆNET I 6 MÅNEDER...

Kommentarer

Tilbage til oversigt

bubble