Startskuddet lyder om

Nyheder

Rekordteam til Paris i 2016

D. 03/09/2015

Team Best of Horsens 2016 kommer til at bestå af 60 ryttere, 16 i serviceteamet, heriblandt 2 GPS- og mekanikerbiler, 3 massører, 1 sygeplejerske og som altid et stort serviceminded forplejningshold.

Det er resultatet efter det store informationsmøde med 85 deltagere. Der er pt. 12 på venteliste og den stiger hver dag! Interessen for deltagelse i 2016 touren til Paris har været enorm, hvilket har betydet, at konceptet og set-uppet er blevet udviklet og dermed større med flere deltagere.

Det store mål er stadig at fastholde alle værdierne i projektet, specielt fællesskabsfølelsen og at vi er et hold. Planen er klar, et par etaper er ændret og nye hoteller er booket, for at vi alle kan bo og overnatte på samme hotel.

Lige nu søger rytterne partnere i erhvervslivet, som gennem projektet vil opnå værdifuld markedsføring, opnå sympati ved at støtte børn og unge i Horsens via projektets overskud og masser af logoeksponering på print og online. Vi håber håber erhvervslivet vil tage godt imod vores nye friske 2016-ryttere, som den 1. december starter rejsen mod Paris.

Spred budskabet til dine venner

Rekordteam til Paris i 2016

Kommentarer

Tilbage til oversigt

bubble