Startskuddet lyder om

Nyheder

Fantastisk energi og humør...

D. 19/06/2014

For Janne Pedersen har støtteprojektet Team Best of Horsens haft en helt speciel betydning for hendes hverdag.

- Jeg har total optur, gode ben og fantastisk energi og humør, hvor er det projekt altså bare så fedt, tænk sig hvor langt jeg er nået, ingen kan pille mig ned i dag.

Sådan lød beskeden efter en træningstur fra Janne Pedersen, som ved løbsstarten sidste år blev så inspireret af projektet, at hun besluttede at deltage og sætte sig denne store personlige og fysiske udfordring. Der venter 7 etaper ned gennem Danmark, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Ialt 1208 km i sadlen inden Paris indtages. 

39-årige Janne Pedersen har vist en helt usædvanlig vilje til at ville lykkedes med turen til Paris. Hun har sat træningsrekorder i tid og indsats, samt været utrolig disciplineret i forhold til kost, hvilket har resulteret i et vægttab på ikke færre end 19,6 kilo. Målet er 3-4 kilo mere inden afgang den 19. juli.

- Jeg havde brug for en stor sportslig udfordring. Mit mål har været at komme i mit livs form. Det løfter mig på alle områder og teamet er helt fantastisk til at hjælpe hinanden. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan jeg reagerer, når jeg fredag den 25. juli triller ind på brostenene på Champs Elysée i Paris, hvor min familie står klar. Det bliver vildt og meget stort, udtrykker Janne Pedersen, som er indehaver af La Vida i Horsens, der naturligvis er synlig på Janne´s cykeltrøje.

Nordea Bank Danmark, FlowConcept og La Vida er sponsorer for Janne.  
www.nordea.dk
www.flowconcept.dk
www.la-vida.dk 


Spred budskabet til dine venner

Fantastisk energi og humør...

Kommentarer

Tilbage til oversigt

bubble