Startskuddet lyder om

Nyheder

En formiddag der gjorde en forskel !

D. 21/03/2017

I formiddags overleverede Lotte Hald fra Team Fit&Sund Cycling og Middelfart sparekasse 30 gavekort tl famlier med syge børn der går til ambulant behandling.

Gavekortene er på madkasser fra Aarstiderne på 4 måltider i fire dage til 4 personer samt frugt. Gaven er tiltænkt til at skulle give lidt mindre opgaver til en familie med et sygt barn der er ramt af en hård hverdag hvor man typisk er isoleret og kan have svært ved at planlægge sig ud af hverdagens vanlige gøre mål - Det er vores håb at de vil gøre en forskel.

Afd. Sygeplejersken på Børn og Unge afd. er sikker på at vores gave vil gøre en forskel i 30 familier, Den rigtige kost gør en stor forskel i behandlingen - Dette her er bare en super håndsrækning udtalte hun.

At 2017 holdet allerede nu kan lave en donation skyldes at Middelfart sparekasse til deres åbnings reception i deres nye Horsens Afd. valgte at donere receptions gaverne til Team Fit&Sund Cycling, som så har valgt i samarbejde med Middelfart Sparekasse at forvalte dem på denne måde, efter holdet strategi om at følge vores udloddede midler helt til dørs.

Tak til Middelfart Sparekasse for samarbejdet om denne donation og til alle vores andre sponsorer - Vi glæder os rigtig meget til at varetage overskuddet fra jeres sponsorater efter samme koncept - vi følger donationen til dørs.

Tak til Alle sponsorer, Serviceteam og ikke mindst vores rytterne for at være en del af Team Fit&Sund Cycling 2017

Spred budskabet til dine venner

En formiddag der gjorde en forskel !

Kommentarer

Tilbage til oversigt

bubble